A modliliście się za bp. Janiaka z Kalisza i jego podopiecznego księdza z Pleszewa?
Poziom nienawiści i zajadłości jest przerażający.
Do wszystkich kapusiów - proponuję ustawić się pod piotrkowskimi marketami i donosić na klientów. kto tam zachowuje 2 metry odległości? to wam nie przeszkadza, również spędy na wyborczych spotkaniach różnych kandydatów na Prezydenta RP szczególnie tych z "tolerancyjnym" zapatrzeniem .
Jestem przerażony marksistowską zarazą jaka opanowała wasze umysły. Uważacie , że jesteście racjonalni, nowocześni, cool . Towarzysz Stalin morderca kilkudziesięciu milionów ludzi nazywał takich jak wy POŻYTECZNI IDIOCI . Mam nadzieję, że przed spotkaniem ze Bogiem zdążycie przejrzeć na oczy , odkupicie winy i nawrócicie się .
Powiem wam że ludzie uczesticzący w marszu ,wstydzą się że piotrków zawierzył maryji.Bo inne miasta się z nas śmieją.
każdy zrobi donos. Poważnie? I tak w koło, a donosu nikt nie zrobił na handlarzy?
Ja się pytam po co i komu to robić? Czy takie marsze różańcowe są legalne?
Chwała Panu! Bełchatów też dziś już maszerował! Także łączymy się duchowo w lipcu drodzy Bracia ????????????????
Wszystkim uczestnikom dziękujemy!
Było nas pon 50 mężczyzn, piękna pogoda wspaniała atmosfera.
Mijało nas wiele osób z życzliwością, część zatrzymywała się z nami na krótką modlitwę.
Razem robimy coś ważnego i dobrego.
Pozdrawiamy też malkontentów :-) Za Was też modlilismy się :-)
Z Panem Bogiem i do zobaczenia 4 lipca 2020!
Teraz wyzywasz a później jak Jaruzelski poprosisz o księdza, wstydźcie się
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!